Technische documentatie

Technische documentatie van A tot Z voor u verzorgd

Sinds 1988 is WK Automotive van vertaalbureau uitgegroeid tot specialist op het gebied van technische documentatie. Al onze medewerkers hebben ‘iets’ met auto’s en motoren. Van de schrijvers en vertalers van technische documentatie, de vormgevers en projectmanagers tot aan de directie. Niet alleen vinden we het fijn en belangrijk om met onze passie bezig te zijn, het maakt ons ook een specialist in ieder aspect van technische documentatie.

Het hele traject van technische documentatie

Of het nu gaat om schrijven, redigeren, vertalen, localiseren, vormgeven, publiceren, drukken, verzenden of om het beheren van het gehele traject: het volledige proces van uw technische documentatie is bij ons in deskundige handen. Uw voordeel? Efficiënter, beter en met minder kosten communiceren. In welke taal dan ook.

We leveren duidelijkheid

WK Automotive levert een totaalpakket aan (technische) documentatie en informatie. We werken voor de wereldwijde auto- en motorfietsindustrie, toeleveranciers en andere bedrijven met raakvlakken met motor- en aandrijftechnieken. Onze uitdaging is om alle informatie zo duidelijk en efficiënt mogelijk en in samenspraak met de klant bij de eindgebruiker te brengen. Dit doen we met een vast team zeer gemotiveerde en bekwame mensen, met kennis van techniek, auto’s en motoren, én van taal. Stuk voor stuk specialisten met aandacht voor detail.

Meer informatie over het verzorgen van uw technische documentatie?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor het verzorgen van uw technische documentatie? Of wilt u de hulp van WK Automotive inschakelen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Vertalen - Content Management Systeem - Vertaalbureau

Klantreferenties
“Een organisatie die verder kijkt dan haar eigen verantwoordelijkheden binnen het project en die met inzichten en ideeën komt d...”

Anoniem
- Fabrikant van legervoertuigen

Proefvertaling

Eerst zien, dan geloven? Vraag gerust een kosteloze proefvertaling aan. Wij laten graag zien wat we in huis hebben. Daag ons uit!

Proefvertaling aanvragen