Business Club - Pilot 2016 / 2017

Wilt u samen met andere organisaties meer business genereren? Branchevereniging AutomotiveNL start in samenwerking met WK Automotive met Business Club. In het najaar van 2016 en gaat de pilot van start. 

Als netwerkorganisatie biedt AutomotiveNL haar leden graag de kans om expertise met elkaar te delen en signalen te leren herkennen om business voor elkaar te generen. Om deze reden wil AutomotiveNL, in samenwerking met WK Automotive, vanaf oktober 2016 starten met een pilot om een nieuwe netwerkbijeenkomst op te zetten genaamd: Business Club.

Elke laatste woensdag van de maand wordt er op een nieuwe locatie een bijeenkomst georganiseerd van 10.00 tot 11.30 uur. De pilot bijeenkomsten zijn vier keer ingepland; oktober 2016, november 2016, januari 2017 en februari 2017. De eerste bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van WK Automotive in Oosterhout (NB).

Kortom: Wilt u actief netwerken, zoeken naar nieuwe mogelijkheden, uw expertise delen en zorgen voor wederzijds succes? Schrijf u dan nu in voor de pilot via info@automotivenl.com of kijk op de website van AutomotiveNL: Business Club Pilot 2016-2017.

Toyota bouwt in Europa fabriek voor RAV4

Brabant op weg naar 3000 laadpunten

Uw EV opladen bij WK Automotive

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!