WK Automotive BV onderneemt actie tegen kanker als KWF Zakenvriend

Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur... en dus veel te veel. Daarom komt WK Automotive als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte. 
 
Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld. Onderzoek verbetert niet alleen de vooruitzichten van bestaande patiënten, maar zorgt er ook voor dat het risico om kanker te krijgen te worden wordt verkleind. 
 
KWF Zakenvriend
Als KWF Zakenvriend steunt WK Automotive onderzoek naar kanker. Met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Wij hebben gekozen om specifiek het onderzoek naar longkanker te ondersteunen. Deze vorm van kanker komt veelvuldig voor, maar heeft nu nog een erg lage overlevingskans. Het doel van het onderzoek is uiteraard om de overlevingskans te vergroten.
 
Sta ook op tegen kanker
Meer weten over het onderzoek of als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding: http://www.staoptegenkanker.nl/bedrijven.

Mark van Ringelestijn bekleedt nieuwe positie binnen management team van KIA MOTORS NEDERLAND

Business Club - Pilot 2016 / 2017

Een goed begin van 2015 met 15% korting!

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!