Laat technisch Engels vertalen over aan de specialist

Bij het vertalen van technische teksten is het van groot belang dat de vertaling zorgvuldig wordt uitgevoerd, dat de juiste terminologie wordt gebruikt én dat de vertaler begrijpt hoe de techniek in elkaar zit. Kies daarom voor het vertalen van uw technische teksten liever niet voor een algemene vertaler, maar voor een technisch vertaalbureau. Voor ons is technisch Engels vertalen dagelijkse kost.

Stel je vraag aan Rutger

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Rutger Groenendijk Managing Director

Documenten in technisch Engels vertalen, of niet vertalen?

Veel technische documentatie wordt opgesteld in technisch Engels. In sommige gevallen kiezen bedrijven ervoor om technische instructies in het Engels te laten. Bijvoorbeeld om zoveel mogelijk universele termen te gebruiken, of om kosten te besparen. Toch kan technisch Engels vertalen naar de lokale taal een goed idee zijn, en soms zelfs een must:

  • Lezen gaat sneller in de eigen taal
  • De kans op verkeerde interpretatie is kleiner
  • Kennis van Engels is niet in ieder land vanzelfsprekend
  • Documentatie voor consumenten moet vaak wettelijk in de lokale taal beschikbaar zijn

Wilt u dat we bepaalde woorden juist Engels laten? Of voorkeursterminologie voor uw merk of product gebruiken? Wij houden er rekening mee.

Wij spreken iedere taal

WK Automotive kan technisch Engels vertalen naar iedere gangbare taal. Waar ter wereld uw bedrijf ook actief is.

Ook uw technische vertaling Nederlands – Engels kunnen we verzorgen. En vrijwel iedere andere denkbare talencombinatie. Daag ons uit!

Automotive vertaalbureau met passie voor techniek

Onze naam zegt het al: WK Automotive is gespecialiseerd in alles dat met auto’s en motoren te maken heeft. We zijn van automotive vertaalbureau intussen uitgegroeid tot documentatiespecialist. Ook onze klantenkring is steeds breder geworden, en zo ook onze technische kennis. U kunt bij ons terecht voor een handleiding vertalen, maar ook uw websiteteksten, brochure en persbericht. U ontvangt uw documenten netjes opgemaakt retour in uw eigen huisstijl.

Zelf onze kwaliteit ervaren? Laat ons een stukje technisch Engels vertalen voor u. Kosteloos.

WK Automotive is gecertificeerd voor de ISO 9001:2015 en 17100:2015 kwaliteitsnormen. U mag dus van ons de hoogste kwaliteit verwachten, aangevuld met persoonlijke service. Heeft u nog niet eerder met ons gewerkt? Maak dan vrijblijvend kennis met onze dienstverlening. Een korte proefvertaling ontvangt u zonder kosten.

Vraag hier de gratis proefvertaling aan. Andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Technische documentatie - Content Management SysteemVertaalbureau

 

WK Automotive op Social Media

Volg nu WK Automotive op:

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!