multimedia-publicatie.png
Multimedia-publicaties

Drukwerk tegen een gunstige prijs. Het drukwerk, het transport en de levering van uw documenten zijn bij ons in goede handen. Doordat we grote volumes afnemen, kunnen we al het drukwerk voor een zeer scherpe prijs en de beste kwaliteit aanbieden. Bovendien is het gemakkelijk. Wij regelen alles. Van start tot eindbestemming.

  • Schaalvoordeel
  • Kwaliteit
  • Kennis
header-wkauto.png

Klaar voor de toekomst?

Niet alle informatie hoeft op papier te staan. Uw klanten willen 24/7 informatie via hun computer, tablet of smartphone. Hoe pakt u dat aan? Wilt u digitaal communiceren via apps, websites, e-mail of internetapplicaties? Informatie plaatsen op USB-sticks of werken met filmpjes? Wij denken graag met u mee en geven tips om het juiste medium op het juiste moment en voor de juiste doelgroep in te zetten.

Met gemak multimediaal

Ook hier geldt dat we alles voor u kunnen regelen. Van idee tot eindproduct. Dit scheelt u tijd en moeite. U hebt één aanspreekpunt. Wij doen de rest. We ontwerpen, houden deadlines in de gaten en schakelen specialisten uit ons netwerk in voor het allerbeste resultaat. En aangezien we ook inhoudelijk alle kennis in huis hebben, kunt u rekenen op een uitstekend en doeltreffend eindresultaat.

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!