Wij leveren duidelijkheid

WK Automotive levert een totaalpakket aan (technische) documentatie en informatie. In alle talen. Wij werken voor de wereldwijde auto- en motorfietsindustrie, toeleveranciers of andere bedrijven met raakvlakken met motor- en aandrijftechnieken. In Europa horen we bij de top 5 van gespecialiseerde vertaalbureaus. Onze klanten zitten over de hele wereld.

Onze uitdaging? Alle (technische) informatie zo duidelijk en efficiënt mogelijk en in samenspraak met de klant bij de eindgebruiker brengen. In welke taal dan ook. Dat doen we met een vast team zeer gemotiveerde en bekwame mensen.

Verhoog ook uw efficiency

Schrijven, redigeren, vertalen, drukken, beheren en verzenden. We nemen u al het werk uit handen. Uw voordeel? Efficiënter, beter en met minder kosten communiceren. Maar we gaan graag nog een stap verder. Denken op strategisch niveau met u mee over het optimaliseren van uw publicatieprocessen. Maakt u ook de stap naar efficiency?

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!