proces-ontwikkeling.png
Procesontwikkeling

De weg naar efficiënte en betaalbare processen. Als grote speler in de automotive-branche weten we als geen ander hoe de markt in elkaar steekt. We vormen een schakel tussen de internationale fabrikanten en de nationale importeurs. Informatie moet steeds sneller beschikbaar zijn, maar tegelijkertijd mogen de kosten niet stijgen. Met name de Europese markt is complex door de grote hoeveelheid verschillende talen en wetten. Bij het efficiënt en betaalbaar houden van deze processen kunnen wij een belangrijke rol spelen.

  • Efficiënt
  • Kennis
  • Groot netwerk
header-wkauto.png

Hoe?

We ontwikkelen processen en systemen waarmee de informatie sneller en beter bij de lokale markt komt. Zo beheren we de informatie digitaal volgens de DITA-standaard. Een methode waarbij inhoud en informatie (content) snel en gemakkelijk hergebruikt kunnen worden. Ook kunnen we onze software koppelen aan uw content management systeem. Een ander voorbeeld is ons ‘prijslijstenconcept’. Hierbij houden wij alle recente prijswijzigingen van uw merk in de gaten en leveren we regelmatig nieuwe prijslijsten met recente tarieven. Precies in de benodigde hoeveelheden. U geeft uw klanten nooit meer prijslijsten mee met verouderde tarieven. Bovendien hoeft u geen stapels papier meer weg te gooien.

We kunnen u nog veel meer voorbeelden geven. Maak gerust een afspraak.

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!