Hoe het begon

WK Automotive is in 1988 opgericht in Nederland als technisch vertaalbureau. Al vanaf dag één verzorgen we vertalingen van instructieboeken en werkplaatshandboeken voor de automotive-industrie. Onze eerste klant was de Nederlandse Toyota-importeur Louwman & Parqui. Tot op de dag van vandaag werken we voor deze opdrachtgever en inmiddels ook voor vele andere importeurs en fabrikanten. Eigenaar van WK Automotive is Rutger Groenendijk. Een gedreven ondernemer met een hart voor de auto-industrie.

Onze ontwikkeling tot documentatie- en lokalisatiespecialist

Als gespecialiseerd vertaalbureau leverden we vertalingen in alle denkbare talen. We zagen dat processen soms beter en efficiënter ingericht konden worden. Steeds vaker gingen we met onze opdrachtgevers om de tafel om hun daarover advies te geven. En met succes. Inmiddels besteden veel klanten hun gehele documentatietraject aan ons uit, waardoor dit efficiënter, goedkoper en met minder fouten plaatsvindt.

WK = Word Knowledge

WK stond in de eerste jaren voor de initialen van de oprichter, maar tegenwoordig betekenen de letters WK Word Knowledge. Een mooie omschrijving van ons specialisme. Vandaag de dag bestaat WK Automotive uit een hecht team van 16 medewerkers.

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!