Wij kennen de automotive-industrie als geen ander

Trots op onze klanten

WK Automotive is een van de grootste automotive-vertaalbureaus in Europa. We werken voornamelijk voor fabrikanten en importeurs uit de auto- en de motorfietsindustrie. Daarnaast mogen we defensie en verschillende toeleveranciers voor de auto-industrie tot onze klantenkring rekenen. Ook andere bedrijven met raakvlakken op het gebied van motor- en aandrijftechnieken weten ons te vinden.

We investeren graag in onze relaties en hechten veel waarde aan een
transparante en prettige samenwerking op langere termijn.

Bent u onze volgende klant?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5 met 13 reviews op Google.

4.9

"Een organisatie die verder kijkt dan haar eigen verantwoordelijkheden binnen het project en die met inzichten en ideeën komt die het totale eindproduct betreffen."

De ontwikkeling van de documentatie voor de verschillende gebruikers in diverse landen doen we in samenwerking met experts die volledig gericht zijn op de situatie van de eindgebruiker. Deze kennis hebben we gevonden bij WK Automotive. Een organisatie die verder kijkt dan haar eigen verantwoordelijkheden binnen het project en die met inzichten en ideeën komt die het totale eindproduct betreffen.

Anoniem
Fabrikant van legervoertuigen

"Het samenwerken met specialisten zoals WK Automotive levert creatieve en innovatieve resultaten op die WERKELIJK het verschil maken."

Het samenwerken met specialisten zoals WK Automotive levert creatieve en innovatieve resultaten op die WERKELIJK het verschil maken.

C. Finlay
Entity Group ltd.

"We werken al jaren met WK Automotive en het bedrijf behoort tot de categorie “expert suppliers” waar we het liefst mee werken."

We werken al jaren met WK Automotive en het bedrijf behoort tot de categorie “expert suppliers” waar we het liefst mee werken.

M. Clarke
CKL Technical Services Consulting & Outsourcing

"Ze weten hoe een auto in elkaar steekt"

De samenwerking met WK Automotive gaat al terug tot eind jaren 80. Dat is natuurlijk niet voor niets. Naast het feit dat de vertalingen, in ons geval meestal vanuit het Frans, gewoon kloppen (ze weten hoe een auto in elkaar steekt) is ook het gemak waarmee zij projecten oppakken professioneel en prettig. En dat niet alleen voor wat betreft vertalingen, want als specialist is WK Automotive verrassend veelzijdig als het gaat om de diverse diensten die dit bedrijf kan leveren. Ontwerpen en drukken van bijvoorbeeld posters voor in de werkplaats, mooi en snel. Maar ook voor tolkwerkzaamheden kan op hen een beroep worden gedaan zodat Engelse of Franse trainingen op locatie probleemloos kunnen worden gevolgd door Nederlandse dealermedewerkers. Daarnaast kunnen we hen ook met gerust hart de coördinatie en communicatie toevertrouwen van doorlopende vertaalprojecten (denk aan werkplaatshandboeken en instructieboekjes), waarbij ze rechtstreeks in contact staan met het PSA hoofdkantoor in Frankrijk. Wel zo prettig om te weten dat ook tijdens onze vakantie het werk gewoon doorgaat.

Luuk ten Hoope
Manager Garantie en Techniek PSA Peugeot Citroën Nederland
Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!