Mark van Ringelestijn bekleedt nieuwe positie binnen management team van KIA MOTORS NEDERLAND

Breukelen, 1 juli 2013 – Het Management Team van de succesvolle auto-importeur Kia Motors Nederland wordt uitgebreid met een nieuw lid. Mark van Ringelestijn zal per 1 juli de functie van Director Retail Management gaan bekleden.

Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland: “We zien dat er veel ontwikkelingen zijn binnen onze organisatie als het gaat om ons dealer netwerk. Los van alle zaken rond nieuwe dealer contracten die voldoen aan de eisen van de BER (Block Exemption Regulation), willen wij ook op strategisch niveau meer aandacht voor het verder verhogen van de kwaliteit van ons dealernetwerk. Met de nieuwe positie binnen ons MT creëren we op dit vlak meer slagkracht.”

Mark van Ringelestijn (43) is een ervaren manager en vervulde zijn laatste functie bij Pon Retail Management. Daarvoor was Van Ringelestijn werkzaam als Manager Business Development & Sales bij Capgemini Consulting.

Van Ringelestijn: “Kia maakt een enorme groei door en staat inmiddels al een half jaar in de top vijf van bestverkochte automerken in Nederland. Het gehele modelprogramma heeft een geweldig design en de kwaliteit van de nieuwe Kia’s is hoger dan ooit tevoren. Met de groei van het merk worden ook de verwachtingen van de klanten en de eisen aan het dealer netwerk steeds hoger. Er zijn dan ook veel ontwikkelingen in de retail met de bijbehorende uitdagingen. Ik heb enorm veel zin om in mijn nieuwe positie als Director Retail Management al mijn kennis en expertise in te zetten om ervoor te zorgen dat onze organisatie niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze zelfs overtreft.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Kia Motors Nederland B.V. Sebastiaan van de Pol De Corridor 25 3621 ZA Breukelen telefoon: +31 346 753 853 website: www.kia.com E-mail:s.van.de.pol@kia.nl

Bron: Newspress.nu 

Openingstijden rondom de feestdagen

AutomotiveNL Supplier Day van start!

WK Automotive lanceert nieuwe bedrijfsfilm

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!