Louwman opent McLaren-showroom

Louwman Exclusive heeft vandaag het McLaren-deel van de showroom in Utrecht geopend. Directeur Arjen van Beek meldde dat de eerste McLaren inmiddels verkocht is.
Twee jaar geleden werd het Belgische Ginion nog aangesteld als dealer voor de Benelux. In goed overleg is Nederland overgegaan naar Louwman. "We kennen de familie Louwman al jaren en hebben veel respect voor het bedrijf. Ze zijn een volwaardige partner", aldus McLaren-baas David Brimson.
Volgens Van Beek (foto) zijn er geen enorme investeringen gemoeid met de komst van McLaren. "We zitten natuurlijk al in een prachtig pand, waardoor we relatief weinig hoeven te investeren." Van Beek doet geen uitspraken over de targets die het bedrijf heeft. McLaren verkocht vorig jaar wereldwijd 1.400 auto's. Louwman, dat gisteren officieel is gestart, heeft inmiddels wel de eerste verkocht. 


Bron: Automotive-online

Ontmoet WK Automotive op de AutomotiveNL Supplier Day!
Onderdelenfabrikant koopt Nürburgring
WK Automotive BV onderneemt actie tegen kanker als KWF Zakenvriend
Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!