Technisch vertaalbureau WK Automotive

Als technisch vertaalbureau begrijpt WK Automotive het belang van accurate terminologie en context in technische documenten. Of u nu specificaties, handleidingen, servicebulletins of andere technische content wilt laten vertalen, vertaalbureau WK Automotive heeft de expertise om de inhoud nauwkeurig over te brengen naar de doeltaal. Door de juiste balans tussen precisie en begrijpelijke taal, wordt uw boodschap effectief overgebracht. De ervaren vertalers van vertaalbureau WK Automotive hebben verstand van de materie. Zij weten hoe de techniek in elkaar steekt. Als geen ander begrijpen wij dat uw technische documentatie helder en duidelijk moet zijn. En bovenal: dat uw documentatie foutloos is.

Stel je vraag aan Rutger

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Rutger Groenendijk Managing Director

Bij technisch vertaalbureau WK Automotive weten we dat technologie geen grenzen kent. Daarom bieden we naast vertalingen naar het Nederlands ook vertalingen naar alle Europese talen en talen als het Chinees, Japans en Koreaans aan. Onze vertalers zijn moedertaalsprekers en hebben diepgaande kennis van technische terminologie in zowel de brontaal als de doeltaal. Of u nu documenten naar het Nederlands wilt vertalen of naar een andere taal, vertaalbureau WK Automotive staat voor u klaar.

Uw vertaalbureau voor technisch Engels

Vertalen van technisch Nederlands naar Engels en vice versa vereist een diepgaand begrip van zowel de technologische inhoud als de taalkundige nuances. Onze gespecialiseerde vertalers zijn bekend met de complexe aard van technische documentatie. Ze zorgen ervoor dat uw boodschap accuraat wordt overgebracht. Of het nu gaat om machines, IT, wetenschap of andere gebieden waarin techniek centraal staat, wij hebben de juiste expertise in huis. Dat maakt WK Automotive tot uw vertaalbureau voor technisch Engels.

Uw vertaalbureau voor technisch Frans

Bij vertaalbureau WK Automotive kunt u terecht voor hoogwaardige technische vertalingen van en naar het Frans. Onze Franse vertalers hebben diepgaande kennis van technische terminologie en begrijpen de unieke eisen van technische communicatie. Wilt u uw content vertalen voor een Franstalig publiek of wilt u Franstalige documentatie laten vertalen? Vertaalbureau WK Automotive staat voor u klaar om uw communicatie soepel te laten verlopen.

Uw vertaalbureau voor technisch Duits

Vertalen van technische teksten van en naar het Duits is een van de specialiteiten van technisch vertaalbureau WK Automotive. Duitse documentatie kenmerkt zich door grondigheid en precisie. Deze aspecten ziet u in onze vertalingen terug. De ervaren Duitse vertalers van vertaalbureau WK Automotive zorgen ervoor dat uw documenten zorgvuldig worden vertaald met behoud van de specifieke terminologie en de taalkundige nuances. Of het nu gaat om handleidingen, productbeschrijvingen of andere content, wij leveren betrouwbare vertalingen. Daarmee is WK Automotive met recht uw vertaalbureau voor technisch Duits.

Uw vertaalbureau voor technisch Italiaans

Het land van de dolce vita is ook op technologisch gebied een grote speler in Europa. Naast beroemde multinationals kent Italië ook een bloeiend midden- en kleinbedrijf. Wilt u technische documenten naar of van het Italiaans laten vertalen? Dan bent u bij vertaalbureau WK Automotive aan het juiste adres. Onze Italiaanse vertalers kennen de finesse van de Italiaanse taal en zijn technisch grondig onderlegd.

Vormgeven van vertalingen

Het ervaren in-house DTP-team van vertaalbureau WK Automotive kan al uw documenten volledig naar uw wens vormgeven, in uw eigen huisstijl bijvoorbeeld. Wij kunnen een breed scala aan bestandsformaten verwerken. Naast de gangbare Microsoft Office-programma’s (Word, Excel, PowerPoint), kunnen onze DTP’ers ook overweg met DTP-programma’s als InDesign- en FrameMaker. Indien nodig zoekt vertaalbureau WK Automotive voor uw documenten een ‘custom made’ oplossing.

Of het nu een instructieboek, een brochure, een e-learning of beursmateriaal is, wij leveren een kant en klaar eindproduct dat zowel tekstueel als grafisch onberispelijk is.

Vertaalbureau met oog voor kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat de specialistische terminologie consequent in uw documentatie wordt doorgevoerd, stellen wij voor u een terminologielijst op. Bovendien gebruiken wij vertaalgeheugens. Een vertaalgeheugen is niet hetzelfde als een vertaalmachine. Alleen al eerder door ons voor u vertaalde zinnen of zinsdelen worden door het geheugen als suggestie aan de vertaler aangereikt. De vertaler kan er vervolgens zelf voor kiezen of de suggestie geschikt is voor de context.

Het vertaalgeheugen analyseert ook of identieke zinnen en zinsdelen meerdere keren in de te vertalen documenten vorkomen. In dat geval krijgt u als klant van vertaalbureau WK Automotive korting op deze vertalingen.

Techniek werkt alleen goed als alle onderdelen op de juiste manier zijn gemonteerd. Datzelfde geldt voor uw communicatie. Een werkplaatshandboek, instructieboek of servicebulletin waar onduidelijkheden of fouten in staan, geeft onrust en tijdverlies. Het kan zelfs de oorzaak van defecten zijn. Bovendien schaadt het uw imago. Wij controleren daarom met de allergrootste zorg iedere tekst, klein of groot, voordat hij de deur uitgaat.

Vertaalbureau WK Automotive werkt volgens de SAE J2450-normering. Deze tool wordt in de auto-industrie gebruikt om de kwaliteit van vertalingen te beoordelen. Daarnaast hebben we de volgende kwaliteitscertificaten: ISO 9001:2015 en het voor de vertaalbranche specifieke ISO 17100:2015.

vertaalbureau2023.jpg

Waarom vertaalbureau WK Automotive?

  • Ervaren en gespecialiseerde vertalers
  • Accurate vertalingen met de focus op technische terminologie
  • Ondersteuning voor een scala aan talen
  • In-house vormgeving van al uw documenten
  • Passie voor kwaliteit en consistentie
  • Aandacht voor detail en context

Bij vertaalbureau WK Automotive begrijpen wij het belang van precisie en heldere communicatie. Onze vertalers staan klaar om uw technische documenten om te zetten in nauwkeurige en begrijpelijke vertalingen, ongeacht de complexiteit van het onderwerp. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw documentatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Technische documentatie - Vertalen - Content Management Systeem

WK Automotive op Social Media

Volg nu WK Automotive op:

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!