Vertalen door een specialist: technisch vertaalbureau

WK Automotive is niet zomaar een technisch vertaalbureau. Al vanaf de oprichting in 1988 vertalen wij voor de auto-industrie. Door de jaren heen is ons spectrum verbreed van de automotive sector naar alles wat met auto’s en techniek te maken heeft. Ook onze dienstverlening is uitgebreid. Niet alleen zijn wij als technisch vertaalbureau specialist op gebied van technische vertalingen, maar met onze specifieke kennis verzorgen wij daarnaast ook alles op het gebied van technische documentatie.

Stel je vraag aan Rutger

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Rutger Groenendijk Managing Director

Wel zo duidelijk en veilig

Het is vanzelfsprekend dat een vertaalbureau kennis heeft van taal. Niet iedere vertaler is echter geschikt voor het vertalen van technische documentatie. U verwacht een kwalitatief goede vertaling, die niet alleen duidelijk is, maar waarvan u ook zeker weet wat er staat ook daadwerkelijk klopt. Als technisch vertaalbureau zorgen wij hiervoor. Aangezien onze medewerkers allemaal een technische achtergrond hebben, begrijpen zij altijd wat ze schrijven en vertalen.

Zelf ervaren of wij ook uw taal vloeiend spreken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u nog niet bekend bent met onze diensten, ontvangt u kosteloos van ons een proefvertaling.

Meer dan alleen een technisch vertaalbureau

Onze kennis gaat verder dan vertalen. Wij leveren een totaalpakket aan documentatie en informatie. Met onze jarenlange ervaring kennen wij alle ins en outs om uw volledige documentatiestroom zo efficiënt mogelijk in te richten. We werken voor de wereldwijde auto- en motorfietsindustrie, toeleveranciers of andere bedrijven met raakvlakken met motor- en aandrijftechnieken. In iedere taal en ieder bestandsformaat. U hoeft nog maar één partij in te schakelen. WK Automotive is een technisch vertaalbureau dat met u meedenkt.

In het gehele documentatieproces kunt u bij ons o.a. voor het volgende terecht:

Onze medewerkers spreken uw taal

Het vertalen van technische teksten gebeurt bij WK Automotive alleen door vertalers en correctors die verstand hebben van de materie. Zij weten hoe de techniek in elkaar steekt. Als geen ander begrijpen wij dat uw technische documentatie helder en duidelijk moet zijn, en bovenal: moet kloppen. Onze vertalers beschikken over een hbo- of universitaire opleiding en hebben zowel de kennis over techniek als over taal in huis.

Meer informatie over ons technisch vertaalbureau?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening als technisch vertaalbureau? Van het vertalen van een enkel document tot de volledige verzorging van al uw documentatie? Ook redigeren van uw technische handleiding of het maken van tekeningen behoort tot de mogelijkheden. Een proefvertaling verzorgen wij bovendien kosteloos.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij als technisch vertaalbureau voor u kunnen betekenen!

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Technische documentatie - Vertalen - Content Management Systeem

WK Automotive op Social Media

Volg nu WK Automotive op:

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!