Een automotive tekst vraagt om een automotive vertaalbureau

Als bedrijf in de automotive sector bestaat uw documentatie vaak uit specialistische teksten, vol technische termen en vakinhoudelijke kennis. Bij het vertalen van deze documenten is het extra belangrijk dat de vertaling juist is. Wilt u zeker zijn dat de vertaler uw taal spreekt? Kies dan voor een automotive vertaalbureau.

Stel je vraag aan Rutger

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Rutger Groenendijk Managing Director

WK Automotive spreekt uw taal

Daarmee bedoelen we niet alleen dat we de vertaling van automotive teksten naar iedere gewenste taal voor u kunnen verzorgen. Juist bij technische teksten is het belangrijk dat de vertaler verstand heeft van de techniek waar u over spreekt. WK Automotive is specialist op dit vlak: al onze medewerkers hebben iets met auto’s en motoren. Al sinds 1988 werken we voor de wereldwijde auto- en motorfietsindustrie. Zowel voor grote merken als voor tal van toeleveranciers, en nog heel veel andere bedrijven die raakvlakken hebben met motor- en aandrijftechnieken. Een automotive vertaalbureau dat écht uw taal spreekt!

Technische vertaling van de hoogste kwaliteit

Kwaliteit vinden we belangrijk. WK Automotive is daarom gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015 kwaliteitsnormen. Daardoor bent u verzekerd van goed gekwalificeerde vertalers en correctors met de juiste technische kennis en ervaren projectmanagers die u van a tot z begeleiden. Iedere vertaling wordt uitgevoerd voor een native speaker en bekeken door een tweede lezer. Onze eigen DTP-afdeling zorgt ervoor dat uw presentatie, prijslijst of brochure tot op het laatste puntje netjes wordt opgemaakt in uw eigen huisstijl.

Uw documentatie van a tot z

WK Automotive is meer dan alleen een automotive vertaalbureau. We zijn intussen uitgegroeid tot een ‘full-service documentatiespecialist’. Ofwel: we ontzorgen u in het gehele documentatieproces. U kunt bij ons terecht voor:

  • Schrijven
  • Vertalen
  • Opmaken
  • Ontwerpen
  • Publiceren
  • Print-/drukwerk
  • Procesontwikkeling
  • Advies

Vrijblijvend met ons kennismaken? Dat kan. Een korte proefvertaling verzorgen we kosteloos.

Wij staan startklaar om u te helpen

Ons doel: duidelijkheid voor de eindgebruiker. Als organisatie hebben wij daarvoor veel specialismen in huis. Maar voor u houden we het graag eenvoudig. Bij WK Automotive krijgt u één vast aanspreekpunt. Ons team van ervaren projectmanagers doet er alles aan om uw project zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Persoonlijke service vinden we belangrijk. Niet voor niets werken we met veel van onze klanten al jarenlang samen.

 

Bent u benieuwd wat een automotive vertaalbureau u aan voordeel oplevert? Of zijn er wellicht andere documentatievraagstukken waarbij u wel een blik van een specialist kan gebruiken?

Neem gerust contact met ons op.

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Technische documentatie - Vertalen - Content management SysteemVertaalbureau

 

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!