De technisch tekstschrijver die begrijpt waar het over gaat

Een technisch tekstschrijver is specialist op het gebied van dit soort teksten. Bij technische documentatie is het extra van belang dat de tekst klopt en de instructies duidelijk zijn. Bij WK Automotive begrijpen wij niet alleen hoe een technisch document is opgebouwd, maar ook hoe de techniek waarover wordt geschreven in elkaar steekt.

Stel je vraag aan Rutger

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Rutger Groenendijk Managing Director

Schrijvers en vertalers met een technische achtergrond

WK Automotive heeft zich ontwikkeld van vertaalbureau tot een dienstverlener die u ontzorgt in het hele documentatieproces. Van schrijven van teksten tot vertalen, van samenstellen tot publiceren en zelfs het printen van bijvoorbeeld uw handleidingen. Ook technisch schrijven behoort tot onze services.

Een technisch tekstschrijver heeft andere vaardigheden vergeleken met een gewone copywriter. Hij kan bijvoorbeeld schrijven in technisch Engels volgens bepaalde richtlijnen en normen.

Automotive documentatie en andere technische teksten schrijven

De naam zegt het al: WK Automotive is gespecialiseerd in de autotechniek. Wij vertalen al sinds de oprichting in 1988 voor de auto- en motorvoertuigenindustrie. Begonnen in Nederland, maar tegenwoordig bedienen wij een wereldwijde klantenkring. Onze specialistische kennis van de autobranche is een grote plus bij het schrijven en vertalen van technische teksten.

Intussen werken wij ook al lang niet meer enkel voor de automotive sector, maar voor een breed spectrum van bedrijven waarbij uiteenlopende technische onderwerpen aan bod komen. Benieuwd naar onze kennis en manier van werken? Een proefvertaling verzorgen wij kosteloos.

Technisch tekstschrijver met verstand van techniek

In uw technische documentatie spelen zaken als veiligheid, efficiënt werken en accurate weergave van de technische data een belangrijke rol. Kies daarom voor een technisch tekstschrijver die ook daadwerkelijk verstand heeft van het onderwerp waar hij over moet schrijven. Wij hebben mensen in dienst met een achtergrond in de werkplaats.

Kan uw technische documentatie sneller, duidelijker en efficiënter?

Wat de taal of het bestandsformaat ook is: WK Automotive denkt met u mee om uw documentatie zo snel en duidelijk mogelijk beschikbaar te maken. In iedere taal. U kunt bij ons terecht voor het opstellen of vertalen van een enkel document, maar ook voor het ontwikkelen van oplossingen voor uw documentatiestroom.

Op zoek naar een technisch tekstschrijver?

Wilt u meer weten over hoe wij als technisch tekstschrijver te werk gaan? En of het voor uw organisatie mogelijk is om het schrijven van technische teksten uit te besteden? Ook redigeren van uw technische handleiding of het maken van tekeningen behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de inzet van een technisch tekstschrijver of andere mogelijkheden voor uw organisatie.

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Vertalen - Content management Systeem - Vertaalbureau

WK Automotive op Social Media

Volg nu WK Automotive op:

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!