Een goede technische vertaling Nederlands Engels nodig?

Beschikt u over technische teksten in het Nederlands waarvoor u een correcte vertaling nodig hebt? Bij WK Automotive bent u hiervoor aan het juiste adres. Als technisch vertaalbureau weten wij waarom het zo belangrijk is dat de vertaler begrijpt hoe de techniek in elkaar steekt. Bijvoorbeeld voor een technische vertaling Nederlands Engels, maar ook de vertaling vanuit én naar andere talen behoort tot de mogelijkheden.

Automotive specialist met kennis van techniek

Onze naam verraadt het al: WK Automotive is gespecialiseerd in alles dat met auto’s en motoren te maken heeft. Sinds onze oprichting in 1988 werken we voor de wereldwijde auto- en motorfietsindustrie. Tot onze klanten behoren zowel grote autofabrikanten als leveranciers van allerlei onderdelen, maar ook is onze technische kennis steeds breder inzetbaar. Daardoor kunnen wij heel veel verschillende technische teksten schrijven en vertalen.

Ook onze dienstverlening heeft zich door de jaren heen verbreed. Van technisch vertaalbureau hebben we ons ontwikkeld tot documentatiespecialist. U kunt daardoor voor iedere stap in uw proces bij ons terecht.

Technische documentatie van a tot z

Uw documentatie begint met het schrijven daarvan. Het samenstellen van technische documentatie is een vak apart; een technisch tekstschrijver biedt uitkomst. Voor het vertalen bekijken we samen met u wat de meest efficiënte manier is. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de gewenste doeltalen. Soms kan het rechtstreeks (bijvoorbeeld een technische vertaling Nederlands Duits) maar vaak begint dat met een goede technische vertaling Nederlands Engels. De Engelse vertaling van uw technische documentatie vormt daarna de bron voor de overige talen.

 

Vervolgens zijn er nog een aantal andere stappen in het documentatieproces waarmee we u kunnen helpen:

  • Corrigeren
  • DTP-diensten
  • Publiceren
  • Printen / drukken
  • Content management
  • Procesbeheer

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij spreken uw taal, in elke taal

Uiteraard kunt u niet alleen voor een technische vertaling Nederlands Engels bij ons terecht, maar verzorgen wij vrijwel iedere denkbare talencombinatie. Dit doen we bovendien volgens de internationale ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015 kwaliteitsnormen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast staan we erom bekend dat we een betrokken partner zijn. Zoekt u niet zomaar een vertaalbureau, maar een partner die met u meedenkt? Wij bewijzen ons graag!

Meer informatie over een technische vertaling Nederlands Engels?

Zelf onze kwaliteit beoordelen? Een eerste korte proefvertaling verzorgen we kosteloos. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Technische documentatie - Content Management Systeem - Vertaalbureau

Klantreferenties
“Ze weten hoe een auto in elkaar steekt”

Luuk ten Hoope
Manager Garantie en Techniek - PSA Peugeot Citro├źn Nederland

Proefvertaling

Eerst zien, dan geloven? Vraag gerust een kosteloze proefvertaling aan. Wij laten graag zien wat we in huis hebben. Daag ons uit!

Proefvertaling aanvragen