Technische vertaling door een specialist

Sinds 1988 is WK Automotive als vertaalbureau uitgegroeid tot specialist op het gebied van technische vertaling en documentatie. Van origine zijn wij een vertaalbureau voor de automotive branche. Door de jaren heen is onze klantenkring uitgegroeid naar alles wat hiermee maar te maken heeft. Aangezien onze medewerkers allemaal een technische achtergrond hebben, begrijpen zij altijd wat ze schrijven en vertalen.

Stel je vraag aan Rutger

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Rutger Groenendijk Managing Director

De taal van technische vertaling

Een vertaalbureau dat uw taal spreekt. Daarmee bedoelen we niet alleen dat we technische vertalingen naar iedere gewenste taal kunnen verzorgen. Juist in het geval van een technische vertaling is het belangrijk dat de vertaler kennis heeft van het onderwerp waar over wordt gesproken. Al onze medewerkers hebben iets met techniek, motoren en auto’s. Van de schrijvers en vertalers van technische documentatie tot aan de vormgevers en projectmanagers; we vinden het fijn om met onze passie bezig te zijn. En dat merkt u. Niet alleen aan de kwaliteit van het resultaat, maar ook aan het enthousiasme en serviceniveau waarmee we al uw technische vertalingen verzorgen.

Wij leveren duidelijkheid

WK Automotive levert meer dan alleen technische vertalingen. Wij leveren een totaalpakket aan  documentatie en informatie. We werken voor de wereldwijde auto- en motorfietsindustrie, toeleveranciers of andere bedrijven met raakvlakken met motor- en aandrijftechnieken. Onze uitdaging is om alle informatie zo duidelijk en efficiënt mogelijk en in samenspraak met de klant bij de eindgebruiker te brengen. Van het verzorgen van een kleine technische vertaalopdracht tot het beheren van de volledige documentatiestroom, wij denken graag met u mee.

Meer informatie over het verzorgen van uw technische vertaling?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor het verzorgen van uw technische vertaling? Van een enkel document tot de volledige verzorging van al uw documentatie? Of wilt u de hulp van WK Automotive inschakelen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer lezen over onze diensten?

Alles over onze Technische documentatie - Content management Systeem - Vertaalbureau

WK Automotive op Social Media

Volg nu WK Automotive op:

Stel je vraag aan Rutger

Rutger Groenendijk

Managing Director

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken heel graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!